top of page

Over ons

In 2021 ontmoette de RAW-crew elkaar voor de eerste keer tijdens een trouwfotografie workshop. Door de COVID restricties waren de restaurants gesloten en werden we gedwongen samen buiten, rillend in de koude, onze broodjes op te eten. Die noodlottige regenbui vormde eigenlijk de basis voor onze toekomstige samenwerking: teamwork in alle omstandigheden. Sindsdien spraken we regelmatig af en stuwden we elkaar voort, wisselden veel kennis, tips en tricks uit, en organiseerden we talloze creatieve fotoshoots.

 

In 2022 culmineerde die samenwerking tot een buitenlands huwelijksproject in Sicilië. We werkten samen met lokale ondernemers en modellen, organiseerden mini-workshops en experimenteerden erop los. Die succesvolle expeditie inspireerde ons om een buitenlandse workshop te organiseren voor andere fotografen in 2023. Het doel is om dezelfde leuke sfeer en mogelijkheden aan te bieden, in een opbouwende omgeving waar bijleren en plezier elkaar aanvullen.

In 2023 investeerden we in een kantoor in Gent. Hier gaan de meeste van onze workshops en coworking dagen door. Naast het kantoor hebben we ook een studio waar we verschillende shoots organiseren.

Voor onze buitenlands workshops werken we samen met ReisFotograaf.be (een onderdeel van Travel Lounge), onze reis partner die zorgt voor een unieke accommodatie en zorgeloos transport. Voor het enthousiaste team draait het allemaal om de juiste sfeer scheppen en zorgen voor een aaneenschakeling van verrassende details om zo een onvergetelijke reiservaringen te creëren.

RAW Stories team - Fotografie workshops

Meet The Team

Jolien Vandenberghe fotografie

Jolien Vandenberghe

Ik fotografeer zoals ik reis: grenzeloos, liefdevol en boordevol goesting. Ik hou van avontuur maar blijf ook graag rustig met mijn twee (blote) voeten op de grond.

  • Instagram
Sophie Ceurtvriend fotografie

Sophie Ceurtvriend

Ik hou van schoon licht, een spontane sfeer en van échte momenten.

Verliefd op het leven en genieten van elk moment!

Ik zoek liefde en tranen in authentieke verhalen.

(vrijwilliger bij Boven De Wolken)

  • Instagram
  • Facebook
Maxime van der Hallen fotografie

Maxime Van der Hallen

Een fotografe met een passie voor alles wat met liefde te maken heeft. Ik hou ervan mensen te fotograferen, om emoties, spontaniteit en echte momenten vast te leggen zodat je ze een leven lang kan koesteren.

  • Instagram
  • Facebook
322417288_837443860705169_3141919380427159944_n_edited.jpg

Timothy De Ridder

Fotograaf uit Gent met een passie voor verhalen en koffie.
Al jarenlang is fotografie voor mij het ultieme artistieke medium.

  • Instagram
  • Facebook